Mijn Verhaal

tantra enschede

Ik leefde vooral in mijn hoofd

Tot vijf jaar geleden was ik een vreemde in mijn eigen lichaam. Ik zat zo vol afkeer richting mezelf dat ik op de automatische piloot leefde. Als ik wandelde voelde ik mijn voeten en benen niet. Als ik at kon ik moeilijk voelen wanneer ik vol zat. Als ik onder de douche of voor een spiegel stond kon er altijd wat beter. Als ik de liefde bedreef was ik er nooit helemaal bij en heel plezierig was het niet.

Wanneer ik nu terug kijk zie ik dat ik in mijn hoofd leefde. Dat ik maar voor een deel aanwezig was en alles wat ik wel kon voelen wegwuifde alsof het niets was. Door diverse trauma’s en overtuigingen was de verbinding met mijn lichaam en gevoel volledig geblokkeerd.

Nu ziet mijn belevingswereld er compleet anders uit. Ik ben vriendinnen geworden met mijn lichaam, ze voelt zich nu zo gewaardeerd! Ik kan nu “eindelijk” voelen wat ik wel én niet wil.
Ook heb ik de heiligheid van sensitiviteit en seksualiteit terug gevonden. Het bedrijven van de liefde is nu met volledige aanwezigheid in complete veiligheid en dat voelt enorm bevrijdend.

IMG_0506

De kunst van zelfbeminning

Deze transformatie is voor mij allemaal begonnen met mijn eerste ervaring met zelfbeminning op mijn 27ste. Zelfbevrediging deed ik wel eens, maar daar haalde ik nauwelijks voldoening uit, het was te plat voor mij. Door Tantra ben ik de kunst van het beminnen gaan ontdekken:

Ik stond voor de spiegel, ik keek mezelf in de ogen aan en haalde diep adem. Ik kon in mezelf waarnemen dat er ontspanning en zachtheid was, er hoefde helemaal niets te gebeuren.
Ik had rustgevende muziek op gezet, de ruimte was aangenaam en de olie had ik warm gemaakt.
Terwijl ik naar mezelf bleef kijken ging ik mezelf strelen, overal. Zacht en langzaam, eerst met de vingertoppen en uiteindelijk met de olie. Mijn blik was vriendelijk en elk plekje dat verhard was kreeg extra liefde.

In deze periode beminde ik mij zelf meerdere malen per week en ik voelde mij steeds krachtiger worden. Door mezelf zo lief te hebben kwam ik los van behoeftige patronen, ik gebruik seks en mijn lichaam niet meer voor aandacht en goedkeuring. Ik ontmoette, zoals ik dat noem, de
Waarachtige Wellust.

Ik nodig je uit..

Vrouwen Cirkels

Wil jij ook aansluiten bij een Sisterhood waarin we in onze vrouwelijke kracht gaan staan?
Waarin wij voorbij gaan aan achterdocht en jaloezie en elkaar juist bekrachtigen.
Elke maand een Tantra Workshop voor meer waarachtigheid en wellust!
Klik op de knop voor meer informatie.

Online Initiatie

Misschien wil je eerst zelfstandig beginnen?
Dan kun je je gratis aanmelden voor de Tantra Initiatie.
Een reis van 8 dagen naar meer Wellust door Zelfbeminning.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag