Persoonlijke Tantra Sessies

Vind jouw doorgang naar meer genot en groei!

Ik ga graag met je in gesprek over waarmee ik je zou kunnen helpen.
Er zijn verschillende mogelijkheden binnen mijn praktijk, ik werk graag afgestemd. Zo kun je Tantra Coaching sessies vanaf 1 uur boeken, een compleet traject volgen en verzorg ik Rituelen, Massages en Shibari.

Een dieper contact met Jezelf

Maak ruimte voor intimiteit en groei met Tantra.

Met mijn Tantra Sessies beoog ik een veilige setting te creëren waardoor
jij volledig in ontspanning jouw vraagstukken kunt doorvoelen, doorleven en doorzien.

Zonder gebruik te maken van ‘harde’ technieken gaan we juist de verzachting opzoeken.
Wanneer je zachter en compassievoller richting jezelf wordt kun je op een dieper level jezelf
én de ander ontmoeten.
Zonder oordelen, met een open hart, vrij in verbinding en vanuit volheid in plaats van leegte.

Voel je vrij om contact op te nemen om te kijken of deze vorm bij jou past!

Wat zeggen anderen?

 • Ron

  Ik wou dat ik deze stap veel eerder had gezet

  In mijn dagelijkse leven ben ik erg afstandelijk en vooral bezig vanuit de ratio. Het heeft me dan ook behoorlijk wat moeite gekost om überhaupt deze stap te zetten. Maar nu ik deze ervaringen rijker ben, wou ik dat ik deze stap veel eerder had gezet. Door de liefdevolle aanrakingen van Nicole ging ik me steeds beter op mijn gemak voelen en liet ik als vanzelf mijn harnas zakken.
  Ron
 • Eelco

  Een van de mooiste ervaringen

  "De eerste keer dat ik bij Nicole een tantra massage boekte voelde ik mij zo enorm welkom. Wat een open, mooie en lieve vrouw! Ik voelde mij erg snel op mijn gemak. Ik heb uiteindelijk een traject gevolgd en wat heb ik veel geleerd! Ontvangen en geven vanuit het hart. Wat is dat mooi en bijzonder! Leren om te ontmoeten in alle openheid, intimiteit en met name mijzelf te ontdekken. Door mijzelf te openen, wat Nicole mij leerde,  merk ik dat ik veel dieper en meer contact heb in het dagelijkse leven. Een van de mooiste ervaringen wat ik meemaak!"
  Eelco
 • Rodin

  Een niet te beschrijven en helende ervaring

  Puur liefde en bliss, dat is wat ik tijdens een sessie met Nicole ervaar. Door haar liefdevolle aanraking, clear guidance en passende ademhalingstechnieken lukt het mij steeds beter mij in verbinding met haar over te geven aan het moment zelf, te zijn in het hier-en-nu, voorbij tijd, ruimte en woorden. Een niet te beschrijven en helende ervaring die mij zielsdiep raakt, iedere keer weer.
  Rodin
 • Peter

  Momenten van puur geluk

  Inmiddels  heb ik alweer een aantal uren bij jou op de mat heb gelegen en ik merk dat ik steeds beter zicht krijg in wie ik ben en dat ik er net als ieder ander gewoon mag zijn. Het meer zelfvertrouwen krijgen, het weer gaan houden van mijn eigen lichaam, het creëren van rust en concentratie tijdens de meditatie oefeningen waren uitdagend voor mij. Maar vooral ook het durven toelaten en genieten van de liefdevolle aanrakingen gedurende een volledig naaktmassage was waarschijnlijk wel een van mijn grootste drempels. Dat dit allemaal zo vanzelf blijkt te gaan en hoe vertrouwd en vanzelfsprekend het voelt is absoluut jouw grote verdienste, echt heel bewonderenswaardig! Nu we elkaar vaker hebben gezien worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me helemaal door jou mee te mogen laten voeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens behoefte aan heeft en enorm van groeit. Telkens als ik bij jou de deur uitga voel ik me dan ook weer een blijer man met een ClearSpirit die met wat meer zelfovertuiging het dagelijks leven tegemoet treedt, met een gevoel dat het allemaal goed is!
  Peter
 • Diane

  In een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen

  Bij Nicole ben ik begonnen aan een reis waarvan ik de bestemming in gedachten heb, een leven met meer zelfliefde. De route gaat via verschillende afslagen van verbinding maken en voelen, stiltes, (oog)contact, humor, luchtigheid, aanraken en geraakt worden, ruimte voor jezelf en je gedachten, alles mag er zijn en zielsveel liefdevolle heerlijke aandacht.
  Diane
 • Een andere wereld

  Als ik door die deur naar binnen kom dan stap ik in een andere wereld. Een wereld waar het om gevoel en gedachten gaat. Een wereld die je graag met anderen zou willen delen. Een wereld waarin ik mijzelf kan zijn. Het is de sfeer en jouw aanwezigheid die het zo bijzonder maken en mij het gevoel van warmte, geluk en vrijheid geven. Maar ik moet door die deur ook weer naar buiten.. Naar de echte wereld, de realiteit. Gelukkig hebben wij mensen een bijzondere optie. Dat zijn herinneringen. Elke herinnering stop ik in een laatje en regelmatig zoek ik het laatje op, haal er een herinnering uit om ervan te genieten. Vervolgens stop ik het weer zorgvuldig terug in het laatje. Herinneringen zijn kostbaar.
 • De overtreffende trap

  De onvoorwaardelijkheid , de intens liefdevolle verbinding die jij aangaat met je cliënten (met mij in dit geval) gaven me bijna een gevoel van schaamte. Hoe jij mij, letterlijk, omarmde en in alles mezelf liet en laat zijn is zo mooi zo puur en fijn. Oftewel mijn overwinning om steeds meer onvoorwaardelijk en liefdevol naar anderen te zijn.. Jouw (aan)rakingen zijn zo overweldigend en gaan zo diep dat ik dit na ieder contact met je nog dagenlang bij me draag en een constante glimlach over m’n hele lijf voel. Voor mijn gevoel heb ik veel intensiteit en zeker veel liefdevol contact gehad maar het contact met jou met jou massages zijn echt de overtreffende trap! Dankbaar voor alles dat ik samen met je mag voelen en beleven en hoop dan ook nog veelvuldig bij je op bezoek/consult te mogen komen.

Tantra Coaching

enschede nicole tantra

Begeleiding bij jouw proces.

Soms zijn er vraagstukken rondom Lust, Liefde en Licht waarbij je ondersteuning nodig hebt. Je kunt trauma’s hebben meegemaakt, relatieproblemen hebben of kampen met een negatief zelfbeeld waardoor jouw levensenergie niet goed stroomt.

Met Tantra Coaching gaan we op een dieper level bezig met het proces van Zelfbevrijding. Je krijgt tools om innerlijke alchemie toe te passen in jouw dagelijks leven en in je relatie. Zo kun je op jouw tempo de stappen maken om weer vrijuit te leven.

Ook kunnen verschillende tantramassages een onderdeel zijn van de coaching. Ik sta graag tot je beschikking!

De duur en bijdrage in overleg. 

Tantra Deep Dive Traject

enschede nicole tantra

Een duik in de Tantra Alchemie.

Maak kennis met de tantrische levenswijze.

Tijdens 4 sessies krijg je handvaten en inzichten in hoe jij jouw intieme relatie met jezelf en anderen vorm en inhoud geeft. Tantra is een weg naar meer vervulling en dat begint altijd bij jezelf.

Je leert de basis oefeningen om tantrisch gewaarzijn te ontwikkelen en om jouw (seksuele) levensenergie aan te wakkeren. Onderdelen zijn: meditatie, ademwerk, eyegazing, lichaamswerk en energiewerk. Ook doen we contactoefeningen op basis van het Wheel of Consent.

Tijdens deze initiatie dragen wij beiden een omslagdoek/hammamdoek en ondergoed.

De duur van elke sessie is: 75 minuten
Jouw bijdrage voor 4 sessies is: €450,-

Tantra Massages

IMG_9503_1

Liefdevolle aanraking die je kan helen

Binnen mijn praktijk kun je ook Tantramassages boeken die als aanvulling dienen bij de coaching en trajecten.

Een Tantramassage is een diepgaande sessie die jouw contact met jezelf verdiept. Je wordt uitgenodigd om volledig aanwezig te zijn en met een open hart de verbinding aan te gaan. Voel je weer comfortabel in je lichaam en hervindt jouw levenslust.

Klik op de knop en lees meer over:

 • Tantra Awakening
 • Tantra Healing
 • Tantra Transformation

Tantra Ceremonies

tantra twente enschede

Speciale Tantra Sessies

Met Transformerende Rituelen!

Tantrische ceremonies waarin we afreizen tot de kern van onze verlangens.
Dit kunnen individuele sessies, maar ook workshops zijn (kijk hiervoor in de agenda).

Tijdens een tantra ceremonie wordt jouw hele wezen uitgenodigd om volledig aanwezig te zijn. Dus zowel je levenslust als jouw (zelf) liefde als het licht dat je bent, het is allemaal helemaal welkom.

We gaan diepgaand proceswerk doen en jij mag nieuwe en oude facetten van jezelf herontdekken, transformeren en integreren in jouw leven.

Hoe ziet een tantra ceremonie eruit?

Het begin van deze sessie staat vast en bevatten prachtige rituelen die jou dichter bij je gevoel en in contact met je lichaam brengen.
Het middenstuk ligt compleet open en hierin ligt de magie van het moment. We gaan samen de exploratie aan om te ontdekken wat er doorvoeld en doorleefd wil worden in jou. Dit kan zowel naakt als gekleed, met of zonder fysiek contact. Er vinden geen seksuele handelingen of penetratie plaats.
Het einde bestaat uit een rustfase en een reflectiegesprek/deelronde.

De duur van deze ceremonie is: 3 uur
Jouw bijdrage voor een individuele sessie is: €250,-
Een groepssessie kost: €145,- p.p. (max 4 deelnemers)

Tantra & Shibari

WhatsApp Image 2021-10-24 at 11.31.17 (3)

Japanse Touwkunst

Verbonden in de touwen

Laat je op een tantrische wijze vast knopen en ontdek nieuwe vormen van overgave. Een speelse en sensuele manier van verbinding maken.

Deze vorm van bondage is een ervaring die je terug brengt naar je kern.
Doordat jouw lijf nauwelijks kan bewegen wordt je hele systeem uitgenodigd om zich over te geven.

Durf jij je diep te laten zakken en de controle los te laten?

Praktisch

Wat moet je weten? 

Kom je voor het eerst in mijn praktijk?
Dan hebben we vooraf een videogesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

De sessies vinden plaats op een matras op de grond in mijn Tempel.
Ik heb mijn praktijk aan huis, een unieke plek in het centrum van Enschede.

Naaktheid is altijd optioneel en dus niet verplicht.

Ik neem aan dat je de persoonlijke verzorging vooraf aan de sessie in acht neemt.

Voor- en achteraf bij mij douchen is mogelijk, neem je eigen handdoek mee.

Er vinden geen seksuele handelingen plaats in mijn praktijk.

 

Wil jij een afspraak maken?
Neem dan contact op via het contactformulier of Whatsapp en
dan plannen wij daarna het intakegesprek.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag