Jouw Persoonlijke Tantra Reis

Vind de doorgang naar meer genot en groei!

Het is mogelijk om een individueel diepgaand tantra traject te volgen.
Je ontvangt een initiatie in tantrisch energiewerk en leert je verbinden met jouw levensenergie.
Inclusief activatie van de 4 Sleutels voor meer intimiteit en extase.

Lees meer..

Tantra Journey

Maak ruimte voor intimiteit en groei met Tantra.

Met mijn Tantra Trajecten beoog ik een veilige setting te creëren waardoor
jij volledig in ontspanning jouw vraagstukken kunt doorvoelen, doorleven en doorzien.

Zonder gebruik te maken van ‘harde’ technieken gaan we juist de verzachting opzoeken.
Wanneer je zachter en compassievoller richting jezelf wordt kun je op een dieper level jezelf
én de ander ontmoeten.
Zonder oordelen, met een open hart, vrij in verbinding en vanuit volheid in plaats van leegte.

Voel je vrij om contact op te nemen om te kijken of deze vorm bij jou past!

Wat zeggen anderen?

 • Ron

  Ik wou dat ik deze stap veel eerder had gezet

  In mijn dagelijkse leven ben ik erg afstandelijk en vooral bezig vanuit de ratio. Het heeft me dan ook behoorlijk wat moeite gekost om überhaupt deze stap te zetten. Maar nu ik deze ervaringen rijker ben, wou ik dat ik deze stap veel eerder had gezet. Door de liefdevolle aanrakingen van Nicole ging ik me steeds beter op mijn gemak voelen en liet ik als vanzelf mijn harnas zakken.
  Ron
 • Eelco

  Een van de mooiste ervaringen

  "De eerste keer dat ik bij Nicole een tantra massage boekte voelde ik mij zo enorm welkom. Wat een open, mooie en lieve vrouw! Ik voelde mij erg snel op mijn gemak. Ik heb uiteindelijk een traject gevolgd en wat heb ik veel geleerd! Ontvangen en geven vanuit het hart. Wat is dat mooi en bijzonder! Leren om te ontmoeten in alle openheid, intimiteit en met name mijzelf te ontdekken. Door mijzelf te openen, wat Nicole mij leerde,  merk ik dat ik veel dieper en meer contact heb in het dagelijkse leven. Een van de mooiste ervaringen wat ik meemaak!"
  Eelco
 • Rodin

  Een niet te beschrijven en helende ervaring

  Puur liefde en bliss, dat is wat ik tijdens een sessie met Nicole ervaar. Door haar liefdevolle aanraking, clear guidance en passende ademhalingstechnieken lukt het mij steeds beter mij in verbinding met haar over te geven aan het moment zelf, te zijn in het hier-en-nu, voorbij tijd, ruimte en woorden. Een niet te beschrijven en helende ervaring die mij zielsdiep raakt, iedere keer weer.
  Rodin
 • Peter

  Momenten van puur geluk

  Inmiddels  heb ik alweer een aantal uren bij jou op de mat heb gelegen en ik merk dat ik steeds beter zicht krijg in wie ik ben en dat ik er net als ieder ander gewoon mag zijn. Het meer zelfvertrouwen krijgen, het weer gaan houden van mijn eigen lichaam, het creëren van rust en concentratie tijdens de meditatie oefeningen waren uitdagend voor mij. Maar vooral ook het durven toelaten en genieten van de liefdevolle aanrakingen gedurende een volledig naaktmassage was waarschijnlijk wel een van mijn grootste drempels. Dat dit allemaal zo vanzelf blijkt te gaan en hoe vertrouwd en vanzelfsprekend het voelt is absoluut jouw grote verdienste, echt heel bewonderenswaardig! Nu we elkaar vaker hebben gezien worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me helemaal door jou mee te mogen laten voeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens behoefte aan heeft en enorm van groeit. Telkens als ik bij jou de deur uitga voel ik me dan ook weer een blijer man met een ClearSpirit die met wat meer zelfovertuiging het dagelijks leven tegemoet treedt, met een gevoel dat het allemaal goed is!
  Peter
 • Diane

  In een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen

  Bij Nicole ben ik begonnen aan een reis waarvan ik de bestemming in gedachten heb, een leven met meer zelfliefde. De route gaat via verschillende afslagen van verbinding maken en voelen, stiltes, (oog)contact, humor, luchtigheid, aanraken en geraakt worden, ruimte voor jezelf en je gedachten, alles mag er zijn en zielsveel liefdevolle heerlijke aandacht.
  Diane
 • Een andere wereld

  Als ik door die deur naar binnen kom dan stap ik in een andere wereld. Een wereld waar het om gevoel en gedachten gaat. Een wereld die je graag met anderen zou willen delen. Een wereld waarin ik mijzelf kan zijn. Het is de sfeer en jouw aanwezigheid die het zo bijzonder maken en mij het gevoel van warmte, geluk en vrijheid geven. Maar ik moet door die deur ook weer naar buiten.. Naar de echte wereld, de realiteit. Gelukkig hebben wij mensen een bijzondere optie. Dat zijn herinneringen. Elke herinnering stop ik in een laatje en regelmatig zoek ik het laatje op, haal er een herinnering uit om ervan te genieten. Vervolgens stop ik het weer zorgvuldig terug in het laatje. Herinneringen zijn kostbaar.
 • De overtreffende trap

  De onvoorwaardelijkheid , de intens liefdevolle verbinding die jij aangaat met je cliënten (met mij in dit geval) gaven me bijna een gevoel van schaamte. Hoe jij mij, letterlijk, omarmde en in alles mezelf liet en laat zijn is zo mooi zo puur en fijn. Oftewel mijn overwinning om steeds meer onvoorwaardelijk en liefdevol naar anderen te zijn.. Jouw (aan)rakingen zijn zo overweldigend en gaan zo diep dat ik dit na ieder contact met je nog dagenlang bij me draag en een constante glimlach over m’n hele lijf voel. Voor mijn gevoel heb ik veel intensiteit en zeker veel liefdevol contact gehad maar het contact met jou met jou massages zijn echt de overtreffende trap! Dankbaar voor alles dat ik samen met je mag voelen en beleven en hoop dan ook nog veelvuldig bij je op bezoek/consult te mogen komen.
 • Sven

  Een andere kijk op mijzelf en alles eromheen

  Soms komt er een punt waarbij je een stap neemt welke totaal niet passend is bij alle stappen welke er in je leven aan vooraf zijn gegaan. Het moment dat ik Nicole een bericht stuurde om te vragen of er een afspraakmogelijkheid was, was voor mij zo een stap. Na kort in de stress te hebben gezeten omdat ik daadwerkelijk op verzenden had geklikt, kwam er al snel een hele fijne reactie welke de stress grotendeels weg nam. Na een daaropvolgend videogesprek met Nicole werd alle stress weggenomen en bleef alleen de gezonde spanning nog over. Ik heb ondertussen meerdere sessies mogen doormaken. Nicole heeft een erg fijne, rustgevende energie om haar heen en heeft een merkbare passie voor wat zij doet. Ze is een liefdevolle, talentvolle (en onverwachts grappige) vrouw. De sessies brengen mij o.a., in positieve zin, een andere kijk op mijzelf en alles er omheen. Met het risico dat haar agenda nog voller raakt, kan ik het volledig aanbevelen.
  Sven

Level 1: Deep Dive

enschede nicole tantra

Verbinden met Levenskracht

Voor iedereen die zich wil verdiepen in Tantra. Meer energie wil ervaren. Uit een burn-out wil komen. Voor jou als je meer zelfacceptatie wilt ontwikkelen, meer ontspanning wil voelen en weer volop wilt genieten van intimiteit.

In dit Tantra Traject van 5 sessies van 1,5 uur gaan we op een dieper level bezig met het activeren van jouw levensenergie. Je krijgt tools om tantrische alchemie toe te passen in jouw dagelijks leven en in je relatie. Zo kun je op jouw tempo de stappen maken om de verbinding met jezelf te bekrachtigen en aan je thema te werken.

Onderdelen van deze reis zijn dieptemeditatie, ademwerk, visualisaties door de 4 poorten van Tantra. Fysieke oefeningen en lichaamswerk gericht op ontspanning. Energetisch proceswerk voor een krachtige verbinding met je essentie. Ook kun je de Tantra Flow Massage of een Shibari Sessie eenmalig een onderdeel laten zijn van deze reis, hiervoor vraag ik een extra bijdrage.

Ik werk volledig afgestemd op jouw vraagstukken waardoor de inhoud van de sessies niet vast staat. Wel hanteer ik een werkwijze dat ervoor zorgt dat alle 4 lagen van bewustzijn: mind, hart, lichaam en ziel betrokken worden.

Dit traject start met de Tantra Awakening Sessie, een eerste stap om nader kennis te maken met mijn werkwijze en met Tantra.

De duur ligt tussen de 5 en 15 weken en de bijdrage is in overleg naar draagkracht.
Alle sessies zijn gekleed of met omslagdoek en ondergoed.
Klik op de knop om contact te zoeken en om vrijblijvend een intake in te plannen.

Level 2: Sexual Healing

enschede nicole tantra

Transformeren van Trauma

Een intensief traject gericht op thema’s rondom seksualiteit en trauma.
Door onverwerkt trauma gaat je levensenergie minder goed stromen. Je systeem staat in overlevingsstand en hieruit komen diverse klachten naar voren. Heb jij bijvoorbeeld last van vaginisme of erectionisme? Dan is tantra een prachtige weg om dit te transformeren.

Belangrijke elementen tijdens de sessies zijn: inquiry (actief zelfonderzoek door middel van gesprekken), emotioneel lichaamswerk en intimiteitsoefeningen. Ook kun je diverse Tantramassages en Shibari Sessies aan dit traject toevoegen om verder te verdiepen.

Door mijn werkwijze is de opbouw van dit traject zo vorm gegeven dat veiligheid en vertrouwen de basis zijn. Vanuit hier kunnen we samen de diepte in duiken, ik begeleid jouw proces terwijl ik energetisch voelend aanwezig ben.

Dit traject begint met de Tantra Awakening en daarna stemmen we de hoeveelheid sessies af. Bijdrage is in overleg naar draagkracht.

Wil je meer weten? Zoek dan contact voor een videogesprek.

Extra Opties

Persoonlijke sessies op maat

Ben je (nog) niet toe aan een volledig traject en wil je na de Tantra Awakening wel verder?
Dan kunnen we kijken of we een sessie afgestemd op jouw behoeftes kunnen vormgeven.

Lees hieronder meer over Tantramassages, Shibari en diverse Ceremonies.

Ontwerp zonder titel (15)

Liefdevolle aanraking

th (1)

Verbonden in de touwen

Tantra Ceremonies (1)

Rituelen voor Transformatie

Praktisch

Wat moet je weten? 

Kom je voor het eerst in mijn praktijk of in aanraking met Tantra?
Dan hebben we vooraf een videogesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

De sessies vinden plaats op een matras op de grond in mijn Tempel.
Ik heb mijn praktijk aan huis, een unieke plek in het centrum van Enschede.

Naaktheid is altijd optioneel en dus niet verplicht.

Ik neem aan dat je de persoonlijke verzorging vooraf aan de sessie in acht neemt.

Voor- en achteraf bij mij douchen is mogelijk, neem je eigen handdoek mee.

Er vinden geen seksuele handelingen plaats in mijn praktijk.

 

Wil jij een afspraak maken?
Neem dan contact op via het contactformulier of Whatsapp en
dan plannen wij daarna het intakegesprek.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag