Persoonlijke Tantra Trajecten

De integratie van Tantra in je dagelijkse- en seksuele leven.

Het is mogelijk om diverse diepgaande trajecten te volgen.
Je ontvangt een initiatie in tantrisch energiewerk en leert je verbinden met jouw levensenergie.

Alle trajecten starten met de Tantra Awakening Sessie, een eerste stap
om nader kennis te maken met mijn werkwijze en met Tantra.

Lees meer..

enschede nicole tantra

Een ervaringsgerichte reis

Maak ruimte voor intimiteit en groei met Tantra.

Met mijn Tantra Trajecten beoog ik een veilige setting te creëren waardoor
jij volledig in ontspanning jouw vraagstukken kunt doorvoelen, doorleven en doorzien.

Zonder gebruik te maken van ‘harde’ technieken gaan we juist de verzachting opzoeken.
Wanneer je zachter en compassievoller richting jezelf wordt kun je op een dieper level jezelf
én de ander ontmoeten.
Zonder oordelen, met een open hart, vrij in verbinding en vanuit volheid in plaats van leegte.

Voel je vrij om contact op te nemen om te kijken of deze vorm bij jou past!

Wat zeggen anderen?

 • Ron

  Ik wou dat ik deze stap veel eerder had gezet

  In mijn dagelijkse leven ben ik erg afstandelijk en vooral bezig vanuit de ratio. Het heeft me dan ook behoorlijk wat moeite gekost om überhaupt deze stap te zetten. Maar nu ik deze ervaringen rijker ben, wou ik dat ik deze stap veel eerder had gezet. Door de liefdevolle aanrakingen van Nicole ging ik me steeds beter op mijn gemak voelen en liet ik als vanzelf mijn harnas zakken.
  Ron
 • Eelco

  Een van de mooiste ervaringen

  "De eerste keer dat ik bij Nicole een tantra massage boekte voelde ik mij zo enorm welkom. Wat een open, mooie en lieve vrouw! Ik voelde mij erg snel op mijn gemak. Ik heb uiteindelijk een traject gevolgd en wat heb ik veel geleerd! Ontvangen en geven vanuit het hart. Wat is dat mooi en bijzonder! Leren om te ontmoeten in alle openheid, intimiteit en met name mijzelf te ontdekken. Door mijzelf te openen, wat Nicole mij leerde,  merk ik dat ik veel dieper en meer contact heb in het dagelijkse leven. Een van de mooiste ervaringen wat ik meemaak!"
  Eelco
 • Rodin

  Een niet te beschrijven en helende ervaring

  Puur liefde en bliss, dat is wat ik tijdens een sessie met Nicole ervaar. Door haar liefdevolle aanraking, clear guidance en passende ademhalingstechnieken lukt het mij steeds beter mij in verbinding met haar over te geven aan het moment zelf, te zijn in het hier-en-nu, voorbij tijd, ruimte en woorden. Een niet te beschrijven en helende ervaring die mij zielsdiep raakt, iedere keer weer.
  Rodin
 • Peter

  Momenten van puur geluk

  Inmiddels  heb ik alweer een aantal uren bij jou op de mat heb gelegen en ik merk dat ik steeds beter zicht krijg in wie ik ben en dat ik er net als ieder ander gewoon mag zijn. Het meer zelfvertrouwen krijgen, het weer gaan houden van mijn eigen lichaam, het creëren van rust en concentratie tijdens de meditatie oefeningen waren uitdagend voor mij. Maar vooral ook het durven toelaten en genieten van de liefdevolle aanrakingen gedurende een volledig naaktmassage was waarschijnlijk wel een van mijn grootste drempels. Dat dit allemaal zo vanzelf blijkt te gaan en hoe vertrouwd en vanzelfsprekend het voelt is absoluut jouw grote verdienste, echt heel bewonderenswaardig! Nu we elkaar vaker hebben gezien worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me helemaal door jou mee te mogen laten voeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens behoefte aan heeft en enorm van groeit. Telkens als ik bij jou de deur uitga voel ik me dan ook weer een blijer man met een ClearSpirit die met wat meer zelfovertuiging het dagelijks leven tegemoet treedt, met een gevoel dat het allemaal goed is!
  Peter
 • Diane

  In een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen

  Bij Nicole ben ik begonnen aan een reis waarvan ik de bestemming in gedachten heb, een leven met meer zelfliefde. De route gaat via verschillende afslagen van verbinding maken en voelen, stiltes, (oog)contact, humor, luchtigheid, aanraken en geraakt worden, ruimte voor jezelf en je gedachten, alles mag er zijn en zielsveel liefdevolle heerlijke aandacht.
  Diane
 • Een andere wereld

  Als ik door die deur naar binnen kom dan stap ik in een andere wereld. Een wereld waar het om gevoel en gedachten gaat. Een wereld die je graag met anderen zou willen delen. Een wereld waarin ik mijzelf kan zijn. Het is de sfeer en jouw aanwezigheid die het zo bijzonder maken en mij het gevoel van warmte, geluk en vrijheid geven. Maar ik moet door die deur ook weer naar buiten.. Naar de echte wereld, de realiteit. Gelukkig hebben wij mensen een bijzondere optie. Dat zijn herinneringen. Elke herinnering stop ik in een laatje en regelmatig zoek ik het laatje op, haal er een herinnering uit om ervan te genieten. Vervolgens stop ik het weer zorgvuldig terug in het laatje. Herinneringen zijn kostbaar.
 • Meer energie en liefde.

  Mijn ervaring met Nicole: Vol van liefde heeft ze mij een weg in laten slaan, waarvan ik niet bewust was dat die bestond. Ik ga nu met meer energie en liefde door het leven.
 • De overtreffende trap

  De onvoorwaardelijkheid , de intens liefdevolle verbinding die jij aangaat met je cliënten (met mij in dit geval) gaven me bijna een gevoel van schaamte. Hoe jij mij, letterlijk, omarmde en in alles mezelf liet en laat zijn is zo mooi zo puur en fijn. Oftewel mijn overwinning om steeds meer onvoorwaardelijk en liefdevol naar anderen te zijn.. Jouw (aan)rakingen zijn zo overweldigend en gaan zo diep dat ik dit na ieder contact met je nog dagenlang bij me draag en een constante glimlach over m’n hele lijf voel. Voor mijn gevoel heb ik veel intensiteit en zeker veel liefdevol contact gehad maar het contact met jou met jou massages zijn echt de overtreffende trap! Dankbaar voor alles dat ik samen met je mag voelen en beleven en hoop dan ook nog veelvuldig bij je op bezoek/consult te mogen komen.
 • Sven

  Een andere kijk op mijzelf en alles eromheen

  Soms komt er een punt waarbij je een stap neemt welke totaal niet passend is bij alle stappen welke er in je leven aan vooraf zijn gegaan. Het moment dat ik Nicole een bericht stuurde om te vragen of er een afspraakmogelijkheid was, was voor mij zo een stap. Na kort in de stress te hebben gezeten omdat ik daadwerkelijk op verzenden had geklikt, kwam er al snel een hele fijne reactie welke de stress grotendeels weg nam. Na een daaropvolgend videogesprek met Nicole werd alle stress weggenomen en bleef alleen de gezonde spanning nog over. Ik heb ondertussen meerdere sessies mogen doormaken. Nicole heeft een erg fijne, rustgevende energie om haar heen en heeft een merkbare passie voor wat zij doet. Ze is een liefdevolle, talentvolle (en onverwachts grappige) vrouw. De sessies brengen mij o.a., in positieve zin, een andere kijk op mijzelf en alles er omheen. Met het risico dat haar agenda nog voller raakt, kan ik het volledig aanbevelen.
  Sven

Wil je helen met Tantra?

tantra fire

Transformatie Traject

Het helen van je Tantrische Zelf

Een intensief traject gericht op thema’s rondom seksualiteit en trauma.
Door onverwerkt trauma of veel stress krijg je blokkades en gaat je levensenergie minder goed stromen. Je systeem staat in overlevingsstand en hieruit kunnen diverse klachten naar voren komen. Heb jij bijvoorbeeld last van vaginisme of erectionisme? Dan is tantra een prachtige weg om dit te transformeren.

Ook ontvang ik vrouwen en mannen die te maken hebben gehad met negatieve seksuele ervaringen of misbruik.
Je kunt hier meer lezen over mijn kijk op deze thema’s.

Belangrijke elementen tijdens de sessies zijn: inquiry (actief zelfonderzoek door middel van gesprekken), emotioneel lichaamswerk en intimiteitsoefeningen. Ook is het mogelijk om Tantramassages aan dit traject toevoegen om verder te verdiepen.

Door mijn werkwijze is de opbouw van dit traject zo vorm gegeven dat veiligheid en vertrouwen de basis zijn. Vanuit hier kunnen we samen de diepte in duiken, ik begeleid jouw proces terwijl ik energetisch voelend aanwezig ben.

Dit traject bevat maximaal 7 sessies.
Bijdrage is in overleg naar draagkracht.

Wil je meer weten? Zoek dan contact voor een videogesprek.

Wil je Tantra verkennen?

Fire Flow Focus (1240 x 924 px) (1080 x 1080 px) (2)

Licht, Liefde én Lust!

Het verkennen van je Tantrische Zelf

Een driedelige Tantra Initiatie:

Voor als je meer wilt begrijpen over Tantra en intimiteit.
Voor als je dieper je emoties en lichaam wilt leren waarnemen.
Voor als je de kracht van je seksuele energie wilt verkennen.

Wil je verdiepen in Tantra?

Ontwerp zonder titel (51)

Deep Dive

De ontwikkeling van je Tantrische Zelf

In dit Tantra Traject van 4 sessies van ruim 2 uur gaan we op een dieper level bezig met het activeren van jouw levensenergie.

Je krijgt tools om tantra te leren toepassen in jouw dagelijks leven en in je relatie. Zo kun je op jouw tempo de stappen maken om de verbinding met jezelf te bekrachtigen en aan je thema te werken.

Wil je verandering vieren met Tantra?

Tantra Ceremonies (1)

Persoonlijke Ceremonies op maat

Het vieren van je Tantrische Zelf

Aanraking en Rituelen zijn belangrijke onderdelen binnen Tantra.
Ik neem je graag mee naar de plek van overgave waardoor jouw verbinding met het leven nog intiemer wordt.

Lees meer over de diverse Ceremonies die je toe kunt voegen aan jouw reis.