Massage Ritueel

Liefdevolle aanraking die je kan helen.

Tantramassages brengen je een diepere connectie met jouw lichaam, ziel en geest.
Oude blokkades kunnen verdwijnen en jouw levenslust mag weer vrijuit gaan stromen.

Om jou de diepgaande werking van een Tantramassage volledig te kunnen laten ervaren begin ik in mijn praktijk altijd met de Tantra Awakening als begin sessie.
Zo kun jij mijn werkwijze leren kennen en kan ik mij goed afstemmen op jouw verlangens. Hierna kunnen we kijken wat het beste bij jou past.

Lees meer over mijn tantrische massage rituelen..

nicole tantra enschede

Ervaar een diepe vervulling in jezelf!

Om contact te kunnen maken met jouw levenskracht is het nodig om een liefdevolle relatie te hebben met je lichaam.
Ons lijf mogen we beschouwen als een tempel waarin zich een oneindige bron van energie bevindt.
Je wilt vertrouwd raken met de inhoud van jouw tempel en er goed voor zorgen.
Daarom kun je Tantra beschouwen als een heilige ceremonie met het leven.
Tijdens dit massage ritueel neem ik je graag mee naar de plek van
overgave en genot.

Event Pic (36)

Tantra Testimonials

tantra stellen twente
 • Pieter

  Alsof ik de wereld weer helemaal aan kan

  De sessies bij Nicole zijn voor mij een heel bijzondere belevenis geworden. De massages worden prima opgebouwd en zijn telkens nèt weer even anders. Nicole geeft je direct het gevoel dat je helemaal welkom bent en dat geeft vertrouwen. Dat voelde al zo bij de eerste massage. Je bent continue in verbinding. Haar sessies zijn intens en echt een sensatie. Nicole masseert vol liefde en vanuit haar hart. Met passie en vol overgave terwijl haar zachte handen heel subtiel het werk doen. De massage voelt heel natuurlijk aan. De dagen na de massage voelen voor mij alsof ik nog steeds in verbinding ben. De sessies zijn zo helend. Ik ben uit mijn gedachten en voel me super ontspannen. Alsof ik de wereld weer helemaal aan kan. Voor even dan. De massages van Nicole zijn gewoon fantastisch! Ik kan er geen ander woord bedenken.
  Pieter
 • Sofie

  De zachtheid van de massage had effect op mijn zachtheid naar mijzelf, maar ook naar anderen

  Mijn massage bij Nicole was een compleet nieuwe ervaring. Ik heb al veel massages gehad maar deze was niet te vergelijken met andere massagestijlen. Ik voelde me vrij snel op mijn gemak en kon me uiteindelijk overgeven aan de aanraking van Nicole. Alles was warm, subtiel en zacht en dat voelde ik steeds intensiever naarmate de massage verliep. De aanrakingen waren langzaam. Het voelde daarom ook alsof het veel langer duurde. Ik voelde me de dagen erna veel minder haastig en gefrustreerd dan normaal. De zachtheid van de massage had effect op mijn zachtheid, naar mijzelf maar ook naar anderen.
  Sofie
 • Ron

  Ik wou dat ik deze stap veel eerder had gezet

  In mijn dagelijkse leven ben ik erg afstandelijk en vooral bezig vanuit de ratio. Het heeft me dan ook behoorlijk wat moeite gekost om überhaupt deze stap te zetten. Maar nu ik deze ervaringen rijker ben, wou ik dat ik deze stap veel eerder had gezet. Door de liefdevolle aanrakingen van Nicole ging ik me steeds beter op mijn gemak voelen en liet ik als vanzelf mijn harnas zakken.
  Ron
 • Eelco

  Een van de mooiste ervaringen

  "De eerste keer dat ik bij Nicole een tantra massage boekte voelde ik mij zo enorm welkom. Wat een open, mooie en lieve vrouw! Ik voelde mij erg snel op mijn gemak. Ik heb uiteindelijk een traject gevolgd en wat heb ik veel geleerd! Ontvangen en geven vanuit het hart. Wat is dat mooi en bijzonder! Leren om te ontmoeten in alle openheid, intimiteit en met name mijzelf te ontdekken. Door mijzelf te openen, wat Nicole mij leerde,  merk ik dat ik veel dieper en meer contact heb in het dagelijkse leven. Een van de mooiste ervaringen wat ik meemaak!"
  Eelco
 • Peter

  Momenten van puur geluk

  Inmiddels  heb ik alweer een aantal uren bij jou op de mat heb gelegen en ik merk dat ik steeds beter zicht krijg in wie ik ben en dat ik er net als ieder ander gewoon mag zijn. Het meer zelfvertrouwen krijgen, het weer gaan houden van mijn eigen lichaam, het creëren van rust en concentratie tijdens de meditatie oefeningen waren uitdagend voor mij. Maar vooral ook het durven toelaten en genieten van de liefdevolle aanrakingen gedurende een volledig naaktmassage was waarschijnlijk wel een van mijn grootste drempels. Dat dit allemaal zo vanzelf blijkt te gaan en hoe vertrouwd en vanzelfsprekend het voelt is absoluut jouw grote verdienste, echt heel bewonderenswaardig! Nu we elkaar vaker hebben gezien worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me helemaal door jou mee te mogen laten voeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens behoefte aan heeft en enorm van groeit. Telkens als ik bij jou de deur uitga voel ik me dan ook weer een blijer man met een ClearSpirit die met wat meer zelfovertuiging het dagelijks leven tegemoet treedt, met een gevoel dat het allemaal goed is!
  Peter
 • Anne

  Overgave

  Nooit geweten dat het zo kon voelen.... veilig, zo warm, liefdevol, je angst mag er zijn, jou lichaam mag er zijn, de controle mag je loslaten, toe maar ik ben bij je, voel je lichaam, alles is oké. De eerste woorden die omhoog komen als ik mijn sessies met Nicole onder woorden probeer te brengen en eigenlijk is dat bijna niet te doen merk ik. Ik heb een tantramassage mogen ontvangen. Eerst door meditatie samen zakken in je lichaam, daarna met de massage mijn lichaam erkennen, thuiskomen, pijnstukjes voelen, maar alles is goed en mag er zijn, en de opbouw zo mooi.
  Anne
 • Nicole weet als geen ander voor een goede sfeer te zorgen zodat je jezelf kunt zijn. Haar massage wordt met passie gegeven en altijd afgestemd op de stemming die je hebt. Zowel lichaam als geest voelt zich herboren doordat je gevoel de overhand krijgt en alles van je afvalt. Een geweldige ervaring en aanrader voor iedereen!
 • Meer dan een massage

  Zoekend naar een massage kwam ik struinend op het internet ClearSpirit tegen. Na een afspraak te hebben gemaakt reisde ik af richting Nicole. Ik werd hartelijk ontvangen in haar sfeervolle praktijk. Onder het genot van een kop thee was er een korte kennismaking waardoor ik mij meteen vertrouwd voelde met haar en de omgeving. Tijdens het gesprek volgde er een duidelijke uitleg over de sessie. Met volle aandacht van haar mocht ik plaats nemen op de mat waarna er een meditatie en ademhalingsoefening plaats vond. Hierdoor merkte ik dat er verbinding ontstond tussen haar en mij en merkte ik dat ik in een staat van volledige rust kwam. Gevoelens van liefde en warmte namen mij in bezit en in vol vertrouwen onderging ik de sessie. Haar aanrakingen brachten mij dieper in mij zelf, er ontstond verbinding met mij en mijn diepste 'ik'. Nicole heeft met haar liefde en warmte een deur verder weten open te doen. Een opening naar mijzelf en daardoor ook zeker naar anderen. De aandacht van Nicole heeft mij dichter bij mijzelf gebracht door haar kunst van verbinden.
 • De overtreffende trap

  De onvoorwaardelijkheid , de intens liefdevolle verbinding die jij aangaat met je cliënten (met mij in dit geval) gaven me bijna een gevoel van schaamte. Hoe jij mij, letterlijk, omarmde en in alles mezelf liet en laat zijn is zo mooi zo puur en fijn. Oftewel mijn overwinning om steeds meer onvoorwaardelijk en liefdevol naar anderen te zijn.. Jouw (aan)rakingen zijn zo overweldigend en gaan zo diep dat ik dit na ieder contact met je nog dagenlang bij me draag en een constante glimlach over m’n hele lijf voel. Voor mijn gevoel heb ik veel intensiteit en zeker veel liefdevol contact gehad maar het contact met jou met jou massages zijn echt de overtreffende trap! Dankbaar voor alles dat ik samen met je mag voelen en beleven en hoop dan ook nog veelvuldig bij je op bezoek/consult te mogen komen.

Ontdek de levenskracht in jezelf

Het eren van jouw Tantrische Zelf.

Een Tantra Massage Ritueel is een persoonlijke sessie inclusief een full body tantramassage in verbinding. Een prachtig ritueel dat in het teken staat van overgave en helemaal thuiskomen in je lichaam.

Door te beginnen met tantrische oefeningen komen we samen in de juiste sfeer en daarna zal ik je uitgebreid een liefdevolle massage geven. Zo wordt jij uitgenodigd om je weer te verbinden met jouw levensenergie en sensualiteit.

Tijdens deze sessie gaat het er vooral over om intiem aanwezig te zijn bij de ervaring. Om zonder oordelen naar jezelf te kijken en vrijuit te mogen genieten. Want wanneer alles er mag zijn kun jij jezelf op een dieper level ontmoeten.

Event Pic (2)

Wat moet je weten?

Deze sessie is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die een Tantra Awakening bij mij gevolgd hebben.

In deze sessie ben jij ontkleed, ik draag een omslagdoek en in overleg met jou worden jouw intieme delen ook mee gemasseerd.

Ik verwelkom elke vorm van opwinding. Het mag deel zijn van de sessie, alleen is het geen doel op zich. Een hoogtepunt behoort niet tot de opties.

Het is mogelijk om voor- of achteraf gebruik te maken van mijn douche.
Neem dan je eigen handdoek mee.

Opties en Bijdrage

Tantra Massage Ritueel van 2,5 uur: €225,- tot €275,-
Tantra Massage Ritueel van 3,5 uur: €275,- tot €325,-

VK (6)