Tantra Massage

Liefdevolle aanraking die je kan helen.

Binnen mijn praktijk kun je terecht voor Tantramassages die je een diepere connectie brengen met jouw lichaam, ziel en geest. Oude blokkades kunnen verdwijnen en jouw levenslust mag weer vrijuit gaan stromen.

Om jou de diepgaande werking van een Tantramassage volledig te kunnen laten ervaren begin ik in mijn praktijk altijd met de Tantra Awakening als begin sessie.
Zo kun jij mijn werkwijze leren kennen en kan ik mij goed afstemmen op jouw verlangens. Hierna kunnen we kijken welke massage het beste bij jou past.

Lees meer over de massages.

Ervaar een diepe vervulling in jezelf!

Om contact te kunnen maken met jouw levenskracht is het nodig om een liefdevolle relatie te hebben met je lichaam.
Ons lijf mogen we beschouwen als een tempel waarin zich een oneindige bron van energie bevindt.
Je wilt vertrouwd raken met de inhoud van jouw tempel en er goed voor zorgen.
Daarom kun je Tantra beschouwen als een heilige ceremonie met het leven.
Tijdens de massage sessie neem ik je graag mee naar de plek van
overgave en genot.

Tantra Testimonials

tantra stellen twente
 • Pieter

  Alsof ik de wereld weer helemaal aan kan

  De sessies bij Nicole zijn voor mij een heel bijzondere belevenis geworden. De massages worden prima opgebouwd en zijn telkens nèt weer even anders. Nicole geeft je direct het gevoel dat je helemaal welkom bent en dat geeft vertrouwen. Dat voelde al zo bij de eerste massage. Je bent continue in verbinding. Haar sessies zijn intens en echt een sensatie. Nicole masseert vol liefde en vanuit haar hart. Met passie en vol overgave terwijl haar zachte handen heel subtiel het werk doen. De massage voelt heel natuurlijk aan. De dagen na de massage voelen voor mij alsof ik nog steeds in verbinding ben. De sessies zijn zo helend. Ik ben uit mijn gedachten en voel me super ontspannen. Alsof ik de wereld weer helemaal aan kan. Voor even dan. De massages van Nicole zijn gewoon fantastisch! Ik kan er geen ander woord bedenken.
  Pieter
 • Sofie

  De zachtheid van de massage had effect op mijn zachtheid naar mijzelf, maar ook naar anderen

  Mijn massage bij Nicole was een compleet nieuwe ervaring. Ik heb al veel massages gehad maar deze was niet te vergelijken met andere massagestijlen. Ik voelde me vrij snel op mijn gemak en kon me uiteindelijk overgeven aan de aanraking van Nicole. Alles was warm, subtiel en zacht en dat voelde ik steeds intensiever naarmate de massage verliep. De aanrakingen waren langzaam. Het voelde daarom ook alsof het veel langer duurde. Ik voelde me de dagen erna veel minder haastig en gefrustreerd dan normaal. De zachtheid van de massage had effect op mijn zachtheid, naar mijzelf maar ook naar anderen.
  Sofie
 • Ron

  Ik wou dat ik deze stap veel eerder had gezet

  In mijn dagelijkse leven ben ik erg afstandelijk en vooral bezig vanuit de ratio. Het heeft me dan ook behoorlijk wat moeite gekost om überhaupt deze stap te zetten. Maar nu ik deze ervaringen rijker ben, wou ik dat ik deze stap veel eerder had gezet. Door de liefdevolle aanrakingen van Nicole ging ik me steeds beter op mijn gemak voelen en liet ik als vanzelf mijn harnas zakken.
  Ron
 • Eelco

  Een van de mooiste ervaringen

  "De eerste keer dat ik bij Nicole een tantra massage boekte voelde ik mij zo enorm welkom. Wat een open, mooie en lieve vrouw! Ik voelde mij erg snel op mijn gemak. Ik heb uiteindelijk een traject gevolgd en wat heb ik veel geleerd! Ontvangen en geven vanuit het hart. Wat is dat mooi en bijzonder! Leren om te ontmoeten in alle openheid, intimiteit en met name mijzelf te ontdekken. Door mijzelf te openen, wat Nicole mij leerde,  merk ik dat ik veel dieper en meer contact heb in het dagelijkse leven. Een van de mooiste ervaringen wat ik meemaak!"
  Eelco
 • Peter

  Momenten van puur geluk

  Inmiddels  heb ik alweer een aantal uren bij jou op de mat heb gelegen en ik merk dat ik steeds beter zicht krijg in wie ik ben en dat ik er net als ieder ander gewoon mag zijn. Het meer zelfvertrouwen krijgen, het weer gaan houden van mijn eigen lichaam, het creëren van rust en concentratie tijdens de meditatie oefeningen waren uitdagend voor mij. Maar vooral ook het durven toelaten en genieten van de liefdevolle aanrakingen gedurende een volledig naaktmassage was waarschijnlijk wel een van mijn grootste drempels. Dat dit allemaal zo vanzelf blijkt te gaan en hoe vertrouwd en vanzelfsprekend het voelt is absoluut jouw grote verdienste, echt heel bewonderenswaardig! Nu we elkaar vaker hebben gezien worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me helemaal door jou mee te mogen laten voeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens behoefte aan heeft en enorm van groeit. Telkens als ik bij jou de deur uitga voel ik me dan ook weer een blijer man met een ClearSpirit die met wat meer zelfovertuiging het dagelijks leven tegemoet treedt, met een gevoel dat het allemaal goed is!
  Peter
 • Anne
  Overgave Nooit geweten dat het zo kon voelen.... veilig, zo warm, liefdevol, je angst mag er zijn, jou lichaam mag er zijn, de controle mag je loslaten, toe maar ik ben bij je, voel je lichaam, alles is oké. De eerste woorden die omhoog komen als ik mijn sessies met Nicole onder woorden probeer te brengen en eigenlijk is dat bijna niet te doen merk ik. Ik heb een tantramassage mogen ontvangen. Eerst door meditatie samen zakken in je lichaam, daarna met de massage mijn lichaam erkennen, thuiskomen, pijnstukjes voelen, maar alles is goed en mag er zijn, en de opbouw zo mooi.
  Anne
 • Meer dan een massage

  Zoekend naar een massage kwam ik struinend op het internet ClearSpirit tegen. Na een afspraak te hebben gemaakt reisde ik af richting Nicole. Ik werd hartelijk ontvangen in haar sfeervolle praktijk. Onder het genot van een kop thee was er een korte kennismaking waardoor ik mij meteen vertrouwd voelde met haar en de omgeving. Tijdens het gesprek volgde er een duidelijke uitleg over de sessie. Met volle aandacht van haar mocht ik plaats nemen op de mat waarna er een meditatie en ademhalingsoefening plaats vond. Hierdoor merkte ik dat er verbinding ontstond tussen haar en mij en merkte ik dat ik in een staat van volledige rust kwam. Gevoelens van liefde en warmte namen mij in bezit en in vol vertrouwen onderging ik de sessie. Haar aanrakingen brachten mij dieper in mij zelf, er ontstond verbinding met mij en mijn diepste 'ik'. Nicole heeft met haar liefde en warmte een deur verder weten open te doen. Een opening naar mijzelf en daardoor ook zeker naar anderen. De aandacht van Nicole heeft mij dichter bij mijzelf gebracht door haar kunst van verbinden.
 • De overtreffende trap

  De onvoorwaardelijkheid , de intens liefdevolle verbinding die jij aangaat met je cliënten (met mij in dit geval) gaven me bijna een gevoel van schaamte. Hoe jij mij, letterlijk, omarmde en in alles mezelf liet en laat zijn is zo mooi zo puur en fijn. Oftewel mijn overwinning om steeds meer onvoorwaardelijk en liefdevol naar anderen te zijn.. Jouw (aan)rakingen zijn zo overweldigend en gaan zo diep dat ik dit na ieder contact met je nog dagenlang bij me draag en een constante glimlach over m’n hele lijf voel. Voor mijn gevoel heb ik veel intensiteit en zeker veel liefdevol contact gehad maar het contact met jou met jou massages zijn echt de overtreffende trap! Dankbaar voor alles dat ik samen met je mag voelen en beleven en hoop dan ook nog veelvuldig bij je op bezoek/consult te mogen komen.

Tantra Flow

Ontwerp zonder titel (14)

Ontdek de levenskracht in jezelf

Wil jij jezelf weer opladen en je verbinden met jouw unieke flow? 

De Tantra Flow Massage is een persoonlijke sessie inclusief tantramassage voor zowel mannen als vrouwen, die in het teken staat van ontspanning en overgave.
Door te beginnen met tantrische gewaarwordingsoefeningen en je daarna een full body massage te geven, wordt jij uitgenodigd om je weer te verbinden met jouw levensenergie en sensualiteit.

Tijdens deze sessie gaat het er vooral over om intiem aanwezig te zijn bij de ervaring. Om zonder oordelen naar jezelf te kijken en vrijuit te mogen genieten. Want wanneer alles er mag zijn kun jij jezelf op een dieper level ontmoeten.

In deze sessie ben jij ontkleed, ik draag een omslagdoek en in overleg met jou worden jouw intieme delen ook mee gemasseerd. Ik verwelkom elke vorm van opwinding. Het mag deel zijn van de sessie, alleen is het geen doel op zich. Een hoogtepunt behoort niet tot de opties.

Voordat de sessie begint hebben we altijd even een gesprek over jouw verlangens en grenzen om een veilige bedding te creëren.

De duur van deze sessie is: 1,5 uur
Bijdrage in overleg.

Tantra Healing

Ontwerp zonder titel (15)

Laten stromen van levensenergie

Een Full Body Tantramassage in combinatie met intuïtieve de-armouring.
Deze sessie is voor mensen die meer diepgang willen ervaren tijdens de massage en nog meer in de overgave willen komen door oude blokkades te gaan doorvoelen en te bevrijden.

Door gebruik te maken van tantrische technieken zoals drukpunten, energiewerk en ademhalingsoefeningen gaat jouw levensenergie meer stromen. Je hele lijf wordt in verschillende posities en met variërende intensiteit gemasseerd.

Bij deze tantrische sessie gaat het er vooral over oordeel-loos in vrijheid aanwezig te zijn. Deze massage werkt dienend in het proces om meer in verbinding te komen met je lichaam, je sensualiteit en seksualiteit.

Dat betekent dat dit geen erotische massage is, maar een ervaring die verandering en heling in je leven teweeg kan brengen. Je nog dichter bij jezelf brengt.

De duur van deze sessie is ruim 2 uur.
Bijdrage in overleg. 

Tantra Transformation

th

Bevrijden van seksuele energie.

Een tantrische Yoni, Lingam of Prostaat massage.
Onze meest intieme delen staan vaak het meest onder druk. Wanneer we emoties of trauma’s wegstoppen omdat we het niet willen voelen heeft dat direct effect op onze levensenergie. Er ontstaan blokkades, (pijnlijke) verhardingen of juist gevoelloosheid.

Door veel stress en onwetendheid leven wij als mensheid maar een fractie van ons seksuele potentieel. Pijn en ongemak tijdens intimiteit, op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau, zijn steeds vaker aan de orde. Gelukkig is de tijd er wel rijp voor om hiermee aan de slag te gaan.

Door met liefdevolle aanraking en aandacht dit gebied te verzachten kan de energie weer gaan stromen. Sensualiteit verbonden met je hart, maakt dat jouw levenskracht steeds vrijer wordt. In de sessies zijn orgasmes niet het doel, maar kun je jezelf wel door opwinding als orgastisch gaan ervaren.

De duur van deze sessie is 2,5 uur.
Bijdrage in overleg. 

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag