Tantrische Liefde

Sessies en Workshops voor Stellen

Speciaal voor koppels heb ik verschillende (mini) workshops gemaakt die jullie meenemen op het pad van Tantra. Van basis contactoefeningen naar intieme massagevormen. Verdiep je relatie en begin met deze eindeloze ontdekkingstocht.

De vonk in jullie verbinding

Of je nu al meer dan 20 jaar bij elkaar bent of nog maar een half jaar, het is altijd een goed moment om met Tantra te beginnen. Wanneer je verliefd bent op elkaar is er een onophoudelijke stroom van liefde én lust tussen jullie.

Deze stroom kan en zal op een gegeven moment door verschillende omstandigheden wat minder worden, minder vurig, minder heftig misschien. De vonk dooft iets uit.
Hoe zorg je ervoor dat de gepassioneerde verbinding blijft of weer terug komt?

Door middel van verschillende workshops wil ik jullie de mogelijkheid bieden om elkaar en de passie te versterken. 

Lees meer..

Workshops of Privé Sessies?

Wanneer jullie nieuw zijn in de wereld van Tantra kan het fijn zijn om in een veilige setting samen deze ontdekkingsreis te beginnen. Een groepsworkshop kan in het begin te hoog gegrepen zijn. Daarom heb ik mijn aanbod zo toegankelijk mogelijk gehouden en kun je alle workshops als privé sessie bij mij boeken.

Als jullie er klaar voor zijn om de kracht van groepen te ondervinden, neem dan een kijkje in de agenda voor de data van de workshops!

tantra stellen twente
  • J&J
    Bij binnenkomst voelen wij ons  erg welkom en de positieve energie straalt in de ruimte, wat een andere wereld. De rust en gemoedelijkheid die jij uitstraalt doet ons vergeten wat er in de buitenwereld gebeurt. Samen beleven en delen wij emotie en gevoel wat voor verbinding zorgt. Jouw sessies geven ons een gevoel van vrijheid zonder schaamte. De rust die je bij je draagt en de energie die wij mogen ontvangen bewerkstelligd mooie processen in ons dagelijks leven. Verwerking processen worden aangewakkerd maar ook weer opgeruimd. Dankbaar dat wij dit met jou mogen delen.
    J&J

Kennismaken met Tantra

De Tantra Experience

In deze workshop neem ik jullie mee op jullie eerste stappen op het Tantra pad.

Tijdens deze sessie ervaren jullie hoe het is om je op een intiem niveau te verbinden met de sensualiteit en elkaar.

Dit doe ik door samen met jullie af te reizen naar een dieper level van bewustzijn. Vaak zijn we zo druk in ons hoofd dat we geen tijd nemen om te voelen, tijdens de experience is de eerste stap rust in je hoofd. Dit doen we met meditatie en/of ademhalingsoefeningen.

Daarna gaan we door middel van bewegen, visualiseren, contactoefeningen, etc. het hart openen en onderzoeken in hoeverre jullie hierin al kunnen ontspannen.

Wanneer jouw hart open is kun je veel makkelijker én veiliger contact maken met je lichaam en alle verlangens die daar leven.
Dan komt er ruimte om elkaar op een fysiek en energetisch level te ontmoeten. Hierbij is het Wheel of Consent een prachtige tool om in alle veiligheid je verlangens kenbaar te maken.

Ontdek samen (opnieuw) de vonk in jullie intieme relatie!
De Tantra Experience is volledig gekleed, tenzij jullie wens anders is.

Duur: 1,5 tot 2 uur
Bijdrage Workshop: €95,- per koppel
Bijdrage Privé Sessie: €150,-

Wellust in je Relatie

Stellen Wellust (2)

Tantra gericht op Vrouwen

“Wellust in je Relatie”

Tantra Workshop of Sessie voor stellen

Deze unieke workshop staat volledig in het teken van het ontdekken van de vrouwelijke seksualiteit in je relatie.

Wil jij als vrouw je leren overgeven aan de aanraking van jouw man?
Wil jij als man leren hoe je jouw vrouw kunt laten smelten onder je handen?

Klik op de knop om meer te lezen over Wellust in je relatie.

Samen Verdiepen

4236379-FYCYVEMF-7

Tantra Initiatie

Duik samen de diepte in tijdens deze driedelige Tantra workshop. Leer jezelf en elkaar op het gebied van intimiteit beter kennen en verrijk je seksleven door het Tantrisch te maken.

In deel 1 leer je de basis onderdelen van Tantra, waaronder Eyegazing, Ademwerk, Partnermeditaties en Tantrisch Lichaamswerk.
Deel 2 gaat over spelen met tegenpolen, het mannelijke en vrouwelijke in jezelf en met elkaar onderzoeken door er expressie aan te geven.
Deel 3 heeft als hoofdonderdeel een Tantramassage leren en kan alleen gevolgd worden wanneer jullie deel 1&2 gedaan hebben.

De delen 1 & 2 zijn (evt.) met kleding aan, deel 3 is deels ongekleed/met omslagdoek.

 

Duur: 2 tot 2,5 uur
Bijdrage Workshop: €125,- per koppel per deel.
Bijdrage Privé Sessies: €175,- per deel.

Intieme Bevrijding

Ontwerp zonder titel (50)

Yoni & Lingam Tantra Massage Leren

Onze meest intieme delen staan vaak het meest onder druk. Wanneer we emoties of trauma’s wegstoppen omdat we het niet willen voelen heeft dat direct effect op ons seksleven. Lopen jullie tegen blokkades aan tijdens seks?

Wees welkom om hier samen mee aan de slag te gaan. Door te leren hoe jullie met liefdevolle aanraking en aandacht dit gebied bij elkaar kunnen verzachten kan de energie weer gaan stromen en krijgt jullie intimiteit een nieuwe dimensie.

Tijdens deze privé workshop staat verering van elkaars geslachtsdelen centraal. Jullie krijgen handreikingen hoe je op een compassievolle wijze elkaar deelgenoot kunt maken van wensen en grenzen. Communicatie is de sleutel.

 

Duur: 4 uur incl. pauze
Bijdrage Privé Sessie is in overleg.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag