Over mij, Nicole Everts

Ruim 6 jaar geleden kwam er een moment waarop ik gewillig ‘JA’ ging zeggen tegen het leven. Het was het begin van mijn reis naar overvloed in plaats van tekort. Van stroming in plaats van weerstand.

Ik ging weer dansen en genieten. Ik leerde mijn binnenwereld kennen en ik herinnerde mij mijn eigen veerkracht. Er kwamen veel transformatieprocessen voorbij en ik ben door diepe dalen naar grote hoogtes gegaan.

Spelen met Tegenpolen

Doordat ik verschillende dieptes en hoogtes doorleefd én doorvoeld heb, ben ik nu in staat om mij vrij te bewegen tussen deze tegenpolen. Diep & hoog, maar ook vrouwelijk & mannelijk, water & vuur, zijn belangrijke thema’s in mijn leven.
Om met deze ‘uitersten’ te kunnen spelen leer ik mijn levensenergie steeds beter te balanceren.

passie training

Werken met Levensenergie

Sinds ik in de wereld van Tantra ben gestapt, in 2017, zijn mijn zelfbeeld én wereldbeeld enorm veranderd. Voor mij voelt het alsof ik mij verbonden heb met het grotere veld van onvoorwaardelijke liefde. Ik sta nu compleet vol vertrouwen in het leven.

Het voelde niet meer dan logisch om al vrij snel na de opleiding, tantrische sessies aan te gaan bieden in mijn praktijk. Dit moeiteloze gevoel van overgave en daadkracht, wens ik iedereen.

Mijn creativiteit heeft mij de afgelopen jaren flink een duwtje in de rug gegeven, waardoor ik mijzelf nu een Tantra Alchemist wil noemen. Ik begeleid mensen in hun proces naar meer harmonie in Lust, Liefde & Licht.

Ondertussen ben ik zelf ook nog steeds volledig in proces en volg ik de TAO Training voor taoïstische wijsheid en Vallei Orgasme, een training voor zelfbeminning.

Openhartig & Overvloedig

Mensen ervaren mij als warm en enthousiast.
Als wijs voor mijn leeftijd (1990) en als levenslustig.

Ik ervaar mensen als spiegels waarin ik schoonheid mag ontmoeten.
Wanneer ik open sta krijg ik dat weerspiegelt vanuit mijn buitenwereld.
Als ik openheid mag aanschouwen, raak ik volledig vervuld.
Er is niets zo fijn als oprechte intimiteit.

Passie project Nicole

Mijn Passie

Ik hou ervan om intuïtief te innoveren. Om vrijuit mijn gevoel te volgen en expressie te geven aan mijn levenslust. Ik word er blij van om projecten, trainingen en workshops tot in de puntjes te organiseren en ondertussen ook volledig de flow te kunnen volgen.

Ook geniet ik er enorm van om met vrouwen samen te zijn, te delen en te dansen. Om elkaar in onze zachte kracht te voelen, te voeden en te bevrijden. Hierdoor groeit mijn zelfvertrouwen en kan ik de wereld beter tot “dienst” zijn.

Muziek luisteren en ontdekken is ook één van mijn grootste passies. Met inmiddels meer dan 150 afspeellijsten op Spotify kan ik voor elk moment passende muziek vinden. Van meditatiemuziek tot progressieve rock!

Klik op de knop om naar één van mijn favoriete lijsten te gaan.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag