Tantra Awakening

Een persoonlijke sessie waarin Lust, Liefde en Licht samenkomen.

Met tantrische oefeningen en lichaamswerk om weer harmonie te vinden in gedachten, gevoel en gedrag. Zodat jij weer vrijuit het leven en je geliefdes tegemoet kunt treden.

enschede nicole tantra

Wil jij de kracht van Tantra ervaren?

Het beoefenen van Tantra geeft je de mogelijkheid om vanuit overgave en vertrouwen te leven in plaats van vanuit stress en angst.

Als mensen kunnen we ons door schaamte, oude pijn en negatieve overtuigingen regelmatig terugtrekken uit het stromende leven. We worden dan rigide in ons denken, raken statisch in het voelen van emoties en de connectie met ons lichaam wordt mechanisch.

Event Pic (1)

Dit is een patroon van overleven met veel stress dat diepgaande gevolgen heeft voor ons welzijn. We leveren in op vitaliteit, verbinding en vrijheid wat essentiële kwaliteiten zijn om weer flexibel, dynamisch en organisch te raken.

Daarom krijgen deze gebieden tijdens de Tantra Awakening sessie volledig de aandacht. Om zo de stroming van levensenergie weer van binnenuit te voelen en de krachtbronnen in je buik, hart en hoofd te activeren.

Lees hier meer over mijn werkwijze.

De Fasen van Intimiteit

Ik gebruik de vier lagen van bewustzijn als leidraad in mijn sessies zodat er op alle fronten een verandering plaats kan vinden.

 

Meditatie – Rust in je Hoofd

Met diverse aandachtsoefeningen kun je de gedachtestroom stop zetten en met je gewaarzijn in het hier en nu komen. Dit is het vertrekpunt van de sessie want wanneer je teveel in je hoofd bent en piekert, kun je minder goed aanwezig zijn bij je gevoel en in je lijf.
Zodra er ruimte komt voor rust en stilte in je systeem wordt het zelfgenezendvermogen direct aangezet en kan er al heling plaatsvinden.

 

Ademwerk – Openen van je Hart

Het ontwikkelen van een bekrachtigende ademstroom is één van de belangrijkste onderdelen in Tantra. Hoe zorgvuldiger je ademhaalt en weer uitademt hoe dieper je leert voelen, hoe sensitiever je wordt.
Aandachtig ademen is een prachtige manier om spanning en stress los te laten en jezelf te openen voor de ervaring.

Event Pic (2)

Contactoefeningen – Comfortabel in je Lichaam

Om diepgaande intimiteit te beleven is het noodzakelijk dat je thuis bent in je lijf. Dat je hem of haar helemaal bewoont en daardoor weet wie je bent én wat je wil in verbinding met anderen.
Door te experimenteren met contactoefeningen op tantrisch niveau scheppen we de mogelijkheid om jouw fysieke krachtveld te ontdekken en je comfortzone uit te breiden.

 

Intiem Lichaamswerk – Krachtig in je Energie

Energiewerk is een vorm van verbinding maken en is bedoeld om jezelf te bevrijden van bewuste en onbewuste blokkades. Zowel met als zonder aanraking gaan we de stroming van jouw levenskracht activeren en laten circuleren.

Je kunt het zien als de bevroren delen in jezelf laten smelten door het opwarmen en verspreiden van energie. Hierbij werk ik intuïtief en zal ik met mijn aandacht afstemmen op wat nodig is.

Lees in deze blog meer over opgewarmde levensenergie.

Tantra Testimonials

 • Rodin

  Een niet te beschrijven en helende ervaring

  Puur liefde en bliss, dat is wat ik tijdens een sessie met Nicole ervaar. Door haar liefdevolle aanraking, clear guidance en passende ademhalingstechnieken lukt het mij steeds beter mij in verbinding met haar over te geven aan het moment zelf, te zijn in het hier-en-nu, voorbij tijd, ruimte en woorden. Een niet te beschrijven en helende ervaring die mij zielsdiep raakt, iedere keer weer.
  Rodin
 • Tim

  Dankbaar voor deze magische momenten.

  Graag wil ik met je delen hoe ik het contact met jou, de sessies en de ademmeditatie heb ervaren.
  Toen ik de eerste keer bij je kwam viel mij meteen op hoeveel rust jij en je praktijkruimte uitstralen. Een plek als een soort van vacuüm waar iemand helemaal zichzelf mag zijn. De manier waarop jij contact maakt met iemand door oogcontact of aanraking is zo bijzonder, het lijkt dan net of je hart en ziel word aangeraakt. Ik voelde me erg veilig en dacht dat ik nooit zou stoppen met praten.
  De ontmoeting sessie was nog onwennig en onbekend maar voelde snel vertrouwd. De ademmeditatie die ik volgde bracht heel veel opening in emotie en verdriet, het mocht er allemaal zijn. Ik voelde me volledig geaccepteerd met alles wat voorbij kwam. In de sessie openen ervoer ik net als in de ademmeditatie, momenten van volledige leegte en rust, net alsof je in het oog van de storm staat. Mijn leven op dit moment is elke dag vol nieuwe overweldigende inzichten, verdriet, verlangen, pijn. Tijdens de sessies raasde alles voorbij, maar ik was in de het oog van de storm, in de stilte.
  Voor mij voelt het dat ik in meerdere sessie nog meer mezelf kan vinden, verdriet kan verwerken en gewoon kan zijn zoals ik ben.
  Tim
 • Diane

  In een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen

  Bij Nicole ben ik begonnen aan een reis waarvan ik de bestemming in gedachten heb, een leven met meer zelfliefde. De route gaat via verschillende afslagen van verbinding maken en voelen, stiltes, (oog)contact, humor, luchtigheid, aanraken en geraakt worden, ruimte voor jezelf en je gedachten, alles mag er zijn en zielsveel liefdevolle heerlijke aandacht.
  Diane
 • Sander

  Als 1 kennismakingsessie dit al met mij doet..

  De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zit je weer in de auto opweg naar huis. Maar met een ongelooflijk gevoel van rust, ruimte, liefdevol en zachtaardigheid in mij. Ik merkte gisteren en vandaag ook nog de hele dag, dat ik rustig, assertief, evenwichtig en liefdevol reageer naar andere mensen. Ik kan mij duidelijk uitdrukken in de communicatie naar andere mensen en voor mijzelf kiezen als dat nodig is. Veel meer als voorheen, voorheen zou ik dat niet zo snel gedaan hebben en was ik meer van “goed zo” als ik eigenlijk nee bedoelde. Dat het zo krachtig doorwerkt had ik van te voren nooit gedacht. Als 1 kennismakingsessie dit al met mij doet…..!? Ik ben heel benieuwd, wat Tantra nog meer kan betekenen voor mij. WAUW Nicole, bedankt voor deze bijzondere, respect-en liefdevolle sessie.
  Sander
 • Anne

  Overgave

  Nooit geweten dat het zo kon voelen.... veilig, zo warm, liefdevol, je angst mag er zijn, jou lichaam mag er zijn, de controle mag je loslaten, toe maar ik ben bij je, voel je lichaam, alles is oké. De eerste woorden die omhoog komen als ik mijn sessies met Nicole onder woorden probeer te brengen en eigenlijk is dat bijna niet te doen merk ik. Ik heb een tantramassage mogen ontvangen. Eerst door meditatie samen zakken in je lichaam, daarna met de massage mijn lichaam erkennen, thuiskomen, pijnstukjes voelen, maar alles is goed en mag er zijn, en de opbouw zo mooi.
  Anne

Praktisch

Wat moet je weten? 

 • De bijdrage voor een individuele Tantra Awakening Sessie ligt tussen €120 en €150.
 • We nemen ruim 1,5 uur de tijd.
 • Wil je een afspraak maken voor een persoonlijke sessie?
  Dan hebben we vooraf een videogesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.
 • De sessie vindt plaats op een matras op de grond in mijn Tempel.
  Ik heb mijn praktijk aan huis, een unieke plek in het centrum van Enschede.
 • Tijdens de Tantra Awakening dragen we (comfortabele) kleding.
 • Ik neem aan dat je de persoonlijke verzorging vooraf aan de sessie in acht neemt.
 • Er vinden geen seksuele handelingen plaats in mijn praktijk.

Wil je meer?

tantra twente nicole

Persoonlijke Tantra Trajecten

Wanneer je een vraagstuk hebt rondom trauma’s, emotionele blokkades, schaamte, onzekerheden, seksualiteit, intimiteit of relatie problemen kun je bij mij terecht voor diepgaande trajecten.

Ik werk ervaringsgericht met adem, meditatie, lichaamswerk, contactoefeningen, tantramassage, bewegen/dans, shibari en rituelen.
Afgestemd op jouw proces om de balans in lust, liefde en licht weer terug te vinden.

Klik op de knop om meer te lezen.