Tantra Awakening

Bekrachtigen van jouw Levensenergie!

Tijdens een Tantra Awakening sessie maak je kennis met
Energetisch Lichaamswerk voor een diepere verbinding met jezelf.

Ervaar hoe het is om jezelf te openen voor meer levenskracht.

Wil jij de kracht van Tantra ervaren?

Weer volop stromen!

Welke achtergrond je ook hebt, er bestaat altijd de mogelijkheid om jezelf te openen voor het leven waar je naar verlangt. Elk mens bezit pure levensenergie en soms maken we dingen mee waardoor het niet volledig vrij kan stromen. Deze stagnatie kan ervoor zorgen dat we in destructieve patronen belanden en dat we een negatief zelfbeeld krijgen.

 

Wanneer jij er aan toe bent om jezelf vrijer te maken van blokkades en je wilt dit op een diep level aanpakken kan Tantra enorm helpen! Je kunt hieronder meer lezen over hoe een Tantra Awakening Sessie er bij mij uit ziet, maar eerst leg ik graag meer uit over waarom veiligheid en vertrouwen zo belangrijk is.

Event Pic (1)

Om jezelf de durven openen bij een ander en diepgaande helingsprocessen aan te gaan is het van belang dat jij je op je gemak voelt. Door tijdens de sessie langzaamaan het intieme contact op te bouwen, wordt er niets geforceerd en kun je volledig in overgave komen.
Dan zal het lichaamswerk en energiewerk wat we doen werkelijk een bevrijdend effect hebben.

Je kunt de Tantra Awakening als een voorbereidende sessie zien waarna er gezamenlijk gekozen kan worden voor verdere begeleiding en diverse tantramassages.

De Fasen van Intimiteit

Wat kun je verwachten?

Leer en ervaar hoe het is om je op een intiem niveau te verbinden met jouw unieke levensenergie.
Dit gaan we doen door samen af te reizen naar een dieper level van bewustzijn. Vaak zijn we zo druk in ons hoofd dat we geen tijd nemen om ons gewaar te zijn van wat we allemaal voelen.

Tijdens de sessie is de eerste stap het kalmeren van je systeem met verschillende oefeningen en meditatie. Hiermee creëer je rust en ruimte in je hoofd en krijg je meer helderheid over waarom je graag verandering in je leven ziet. Door een krachtige intentie te zetten kun je jezelf eenvoudig helpen herinneren aan dit verlangen.

Om dieper te leren voelen gaan we door middel van ademwerk, aandacht en acceptatie het hart openen. Zo kun je steeds meer ontspanning en overgave toelaten. Tijdens deze fase staan dankbaarheid (voor het verleden) en nieuwsgierigheid (naar de toekomst) centraal. We gaan jouw affectiviteit aanwakkeren zodat je een liefdevolle hartverbinding met jezelf kunt maken.

Event Pic (2)

Hart en Bekken verbonden in liefde

Daarna komt er ruimte om vanuit je hart oordeelloos contact te maken met je lichaam. Je wilt comfortabel raken in deze connectie, je lijf is een Tempel en een Vriend(in). Hierdoor leer je terug te keren naar je bekken, naar je centrum en kun je jouw ware zelf belichamen. We gaan jouw unieke levenskracht activeren met beweging en aanraking.

Gedurende dit proces nodig ik je uit om oude patronen en blokkades zo ontspannen mogelijk vrij te geven. Door middel van energiewerk kun je jezelf op een zachte wijze openen voor nieuwe inspiratie. Je maakt verbinding met hogere én diepere krachten om jouw intentie in haar volledigheid te ervaren.

Tantra Testimonials

 • Rodin

  Een niet te beschrijven en helende ervaring

  Puur liefde en bliss, dat is wat ik tijdens een sessie met Nicole ervaar. Door haar liefdevolle aanraking, clear guidance en passende ademhalingstechnieken lukt het mij steeds beter mij in verbinding met haar over te geven aan het moment zelf, te zijn in het hier-en-nu, voorbij tijd, ruimte en woorden. Een niet te beschrijven en helende ervaring die mij zielsdiep raakt, iedere keer weer.
  Rodin
 • Tim

  Dankbaar voor deze magische momenten.

  Graag wil ik met je delen hoe ik het contact met jou, de sessies en de ademmeditatie heb ervaren.
  Toen ik de eerste keer bij je kwam viel mij meteen op hoeveel rust jij en je praktijkruimte uitstralen. Een plek als een soort van vacuüm waar iemand helemaal zichzelf mag zijn. De manier waarop jij contact maakt met iemand door oogcontact of aanraking is zo bijzonder, het lijkt dan net of je hart en ziel word aangeraakt. Ik voelde me erg veilig en dacht dat ik nooit zou stoppen met praten.
  De ontmoeting sessie was nog onwennig en onbekend maar voelde snel vertrouwd. De ademmeditatie die ik volgde bracht heel veel opening in emotie en verdriet, het mocht er allemaal zijn. Ik voelde me volledig geaccepteerd met alles wat voorbij kwam. In de sessie openen ervoer ik net als in de ademmeditatie, momenten van volledige leegte en rust, net alsof je in het oog van de storm staat. Mijn leven op dit moment is elke dag vol nieuwe overweldigende inzichten, verdriet, verlangen, pijn. Tijdens de sessies raasde alles voorbij, maar ik was in de het oog van de storm, in de stilte.
  Voor mij voelt het dat ik in meerdere sessie nog meer mezelf kan vinden, verdriet kan verwerken en gewoon kan zijn zoals ik ben.
  Tim
 • Diane

  In een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen

  Bij Nicole ben ik begonnen aan een reis waarvan ik de bestemming in gedachten heb, een leven met meer zelfliefde. De route gaat via verschillende afslagen van verbinding maken en voelen, stiltes, (oog)contact, humor, luchtigheid, aanraken en geraakt worden, ruimte voor jezelf en je gedachten, alles mag er zijn en zielsveel liefdevolle heerlijke aandacht.
  Diane
 • Sander

  Als 1 kennismakingsessie dit al met mij doet..

  De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zit je weer in de auto opweg naar huis. Maar met een ongelooflijk gevoel van rust, ruimte, liefdevol en zachtaardigheid in mij. Ik merkte gisteren en vandaag ook nog de hele dag, dat ik rustig, assertief, evenwichtig en liefdevol reageer naar andere mensen. Ik kan mij duidelijk uitdrukken in de communicatie naar andere mensen en voor mijzelf kiezen als dat nodig is. Veel meer als voorheen, voorheen zou ik dat niet zo snel gedaan hebben en was ik meer van “goed zo” als ik eigenlijk nee bedoelde. Dat het zo krachtig doorwerkt had ik van te voren nooit gedacht. Als 1 kennismakingsessie dit al met mij doet…..!? Ik ben heel benieuwd, wat Tantra nog meer kan betekenen voor mij. WAUW Nicole, bedankt voor deze bijzondere, respect-en liefdevolle sessie.
  Sander
 • Anne

  Overgave

  Nooit geweten dat het zo kon voelen.... veilig, zo warm, liefdevol, je angst mag er zijn, jou lichaam mag er zijn, de controle mag je loslaten, toe maar ik ben bij je, voel je lichaam, alles is oké. De eerste woorden die omhoog komen als ik mijn sessies met Nicole onder woorden probeer te brengen en eigenlijk is dat bijna niet te doen merk ik. Ik heb een tantramassage mogen ontvangen. Eerst door meditatie samen zakken in je lichaam, daarna met de massage mijn lichaam erkennen, thuiskomen, pijnstukjes voelen, maar alles is goed en mag er zijn, en de opbouw zo mooi.
  Anne

Praktisch

Wat moet je weten? 

 • De bijdrage voor een individuele Tantra Awakening Sessie ligt tussen €120 en €150.
 • We nemen ruim 1,5 uur de tijd.
 • Wil je een afspraak maken voor een persoonlijke sessie?
  Dan hebben we vooraf een videogesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.
 • De sessie vindt plaats op een matras op de grond in mijn Tempel.
  Ik heb mijn praktijk aan huis, een unieke plek in het centrum van Enschede.
 • Tijdens de Tantra Awakening dragen we (comfortabele) kleding.
 • Ik neem aan dat je de persoonlijke verzorging vooraf aan de sessie in acht neemt.
 • Er vinden geen seksuele handelingen plaats in mijn praktijk.

Wil je meer?

tantra twente nicole

Persoonlijke Tantra Trajecten

Wanneer je een vraagstuk hebt rondom trauma’s, emotionele blokkades, schaamte, onzekerheden, seksualiteit, intimiteit of relatie problemen kun je bij mij terecht voor diepgaande trajecten.

Ik werk ervaringsgericht met adem, meditatie, lichaamswerk, contactoefeningen, tantramassage, bewegen/dans, shibari en rituelen.
Afgestemd op jouw proces om de balans in lust, liefde en licht weer terug te vinden.

Klik op de knop om meer te lezen.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag