Elevate Your Energy

 

Online Tantra Meditatie

Een titel toevoegen

Kom uit je hoofd en in je lichaam.

Wil jij meer verbinding ervaren met je lijf en levensenergie?

In deze online meditatie leer je door middel van 4 oefeningen het contact met jezelf te versterken.
Wanneer je veel in je hoofd leeft en bezig bent met je gedachten kan het voorkomen dat je energie level daalt. Je wordt dan eerder moe, hebt weinig zin in dingen en je raakt eerder uit balans door emoties en gevoelens.

Met deze meditatie kun je ervaren hoe je bewust jouw levensenergie activeert en laat stromen. Hierdoor wordt de verbinding met je lichaam herstelt, er komt meer rust in je hoofd en je wordt sensitief sterker.

Foto

Bekrachtig jouw Levensenergie

Alle oefeningen die voor komen in deze meditatie hebben als uitgangspunt om jezelf te leren openen voor meer intimiteit. Ze zijn dienend om een diepere vorm van extase te ervaren.
Ook komen de 4 sleutels van de Tantra Zelftest terug in deze meditatie, hierdoor leer je actief met de sleutels te werken.

Door het woord Elevate zou je kunnen denken dat de energie vooral omhoog zou moeten gaan, hoger, meer en beter. Hier gaat het bij Tantra niet over, elevate betekent intenser worden. Jij kunt jouw energie verdiepen en versterken.

Foto (1)

Wat moet je weten?

Tijdens deze meditatie kom je vier verschillende elementen tegen die eerst afzonderlijk als oefeningen worden aangeboden en daarna als één complete audio-opname.

Het zijn eenvoudige aandachtoefeningen die je op elk moment van de dag kunt doen waardoor je steeds helderder aanwezig blijft en sensaties beter kunt waarnemen.

Schaf het nu aan voor €12,50 en begin direct!