Tantra Experience

Een unieke ervaring in het teken van Zelfbevrijding!

De Tantra Experience is een persoonlijke introductie sessie voor zowel mannen, vrouwen als stellen, waarin je op een laagdrempelige wijze kennis maakt met Tantrische Alchemie.

Lees meer over de Tantra Experience.

Wil jij de Kracht van Tantra ervaren?

TE

Ontwaken, Ontspannen en Openen

Tijdens deze sessie ervaar jij hoe het is om je op een intiem niveau te verbinden met jouw unieke levensenergie en sensualiteit.

Dit doe ik door samen met jou af te reizen naar een dieper level van bewustzijn. Vaak zijn we zo druk in ons hoofd dat we geen tijd nemen om te voelen, tijdens de experience is de eerste stap rust in je hoofd. Dit doen we met meditatie en/of ademhalingsoefeningen.

Daarna gaan we door middel van bewegen, visualiseren, contactoefeningen, etc. het hart openen en onderzoeken in hoeverre je hierin al kunt ontspannen.

Wanneer jouw hart open is kun je veel makkelijker én veiliger contact maken met je lichaam en alle verlangens die daar leven.
Dan komt er ruimte om je over te geven. Door tantrisch lichaamswerk in combinatie met ademen gaan we jouw levensenergie activeren en laten doorstromen.

Ervaar hoe het is om te ontwaken in lust, ontspannen in zelfliefde en om te openen in het licht.

Tantra Testimonials

 • Rodin

  Een niet te beschrijven en helende ervaring

  Puur liefde en bliss, dat is wat ik tijdens een sessie met Nicole ervaar. Door haar liefdevolle aanraking, clear guidance en passende ademhalingstechnieken lukt het mij steeds beter mij in verbinding met haar over te geven aan het moment zelf, te zijn in het hier-en-nu, voorbij tijd, ruimte en woorden. Een niet te beschrijven en helende ervaring die mij zielsdiep raakt, iedere keer weer.
  Rodin
 • Tim

  Dankbaar voor deze magische momenten.

  Graag wil ik met je delen hoe ik het contact met jou, de sessies en de ademmeditatie heb ervaren.
  Toen ik de eerste keer bij je kwam viel mij meteen op hoeveel rust jij en je praktijkruimte uitstralen. Een plek als een soort van vacuüm waar iemand helemaal zichzelf mag zijn. De manier waarop jij contact maakt met iemand door oogcontact of aanraking is zo bijzonder, het lijkt dan net of je hart en ziel word aangeraakt. Ik voelde me erg veilig en dacht dat ik nooit zou stoppen met praten.
  De ontmoeting sessie was nog onwennig en onbekend maar voelde snel vertrouwd. De ademmeditatie die ik volgde bracht heel veel opening in emotie en verdriet, het mocht er allemaal zijn. Ik voelde me volledig geaccepteerd met alles wat voorbij kwam. In de sessie openen ervoer ik net als in de ademmeditatie, momenten van volledige leegte en rust, net alsof je in het oog van de storm staat. Mijn leven op dit moment is elke dag vol nieuwe overweldigende inzichten, verdriet, verlangen, pijn. Tijdens de sessies raasde alles voorbij, maar ik was in de het oog van de storm, in de stilte.
  Voor mij voelt het dat ik in meerdere sessie nog meer mezelf kan vinden, verdriet kan verwerken en gewoon kan zijn zoals ik ben.
  Tim
 • Diane

  In een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen

  Bij Nicole ben ik begonnen aan een reis waarvan ik de bestemming in gedachten heb, een leven met meer zelfliefde. De route gaat via verschillende afslagen van verbinding maken en voelen, stiltes, (oog)contact, humor, luchtigheid, aanraken en geraakt worden, ruimte voor jezelf en je gedachten, alles mag er zijn en zielsveel liefdevolle heerlijke aandacht.
  Diane
 • Sander

  Als 1 kennismakingsessie dit al met mij doet..

  De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zit je weer in de auto opweg naar huis. Maar met een ongelooflijk gevoel van rust, ruimte, liefdevol en zachtaardigheid in mij. Ik merkte gisteren en vandaag ook nog de hele dag, dat ik rustig, assertief, evenwichtig en liefdevol reageer naar andere mensen. Ik kan mij duidelijk uitdrukken in de communicatie naar andere mensen en voor mijzelf kiezen als dat nodig is. Veel meer als voorheen, voorheen zou ik dat niet zo snel gedaan hebben en was ik meer van “goed zo” als ik eigenlijk nee bedoelde. Dat het zo krachtig doorwerkt had ik van te voren nooit gedacht. Als 1 kennismakingsessie dit al met mij doet…..!? Ik ben heel benieuwd, wat Tantra nog meer kan betekenen voor mij. WAUW Nicole, bedankt voor deze bijzondere, respect-en liefdevolle sessie.
  Sander
 • Anne
  Overgave Nooit geweten dat het zo kon voelen.... veilig, zo warm, liefdevol, je angst mag er zijn, jou lichaam mag er zijn, de controle mag je loslaten, toe maar ik ben bij je, voel je lichaam, alles is oké. De eerste woorden die omhoog komen als ik mijn sessies met Nicole onder woorden probeer te brengen en eigenlijk is dat bijna niet te doen merk ik. Ik heb een tantramassage mogen ontvangen. Eerst door meditatie samen zakken in je lichaam, daarna met de massage mijn lichaam erkennen, thuiskomen, pijnstukjes voelen, maar alles is goed en mag er zijn, en de opbouw zo mooi.
  Anne

Praktisch

Wat moet je weten? 

 • De bijdrage voor een individuele Tantra Experience is: €120,- voor 1,5 uur.
  Komen jullie samen dan duurt het ruim 2 uur en zijn de kosten €150,-.
 • Wil je een afspraak maken voor de Tantra Experience?
  Dan hebben we vooraf een videogesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.
 • De sessie vindt plaats op een matras op de grond in mijn Tempel.
  Ik heb mijn praktijk aan huis, een unieke plek in het centrum van Enschede.
 • Tijdens de Tantra Experience dragen we (comfortabele) kleding.
 • Ik neem aan dat je de persoonlijke verzorging vooraf aan de sessie in acht neemt.
 • Er vinden geen seksuele handelingen plaats in mijn praktijk.

Wil je meer?

tantra twente nicole

Persoonlijke Sessies en Tantra Coaching

Wanneer je een vraagstuk hebt rondom trauma’s, emotionele blokkades, schaamte, onzekerheden, seksualiteit, intimiteit of relatie problemen kun je bij mij terecht voor privé consulten en coaching.

Ik werk ervaringsgericht met adem, meditatie, lichaamswerk, contactoefeningen, tantramassage, bewegen/dans, shibari en rituelen.
Afgestemd op jouw proces om de balans in lust, liefde en licht weer terug te vinden.

Klik op de knop om meer te lezen.

Online Meditatie

Een titel toevoegen

Tantra Meditatie

Elevate Your Energy!

Deze meditatie heb ik gemaakt om je te ondersteunen bij het aanwakkeren van jouw tantrisch gewaarzijn.
Wanneer jij kunt navigeren met jouw levenskracht ben je beter in staat om levenslust/genot te voelen, liefde te ontvangen & geven en helderheid te hebben omtrent jouw processen/vraagstukken.

Tijdens deze Tantra Meditatie kom je vier verschillende niveau’s tegen die eerst afzonderlijk als oefeningen worden aangeboden.
Dit zijn eenvoudige aandachtsoefeningen die je op elk moment van de dag kunt doen waardoor je steeds helderder aanwezig blijft en sensaties beter kunt waarnemen.
Je leert hoe je zowel met je focus, adem en je lichaam in feedback kunt zijn met het hier en nu.

Daarnaast ontvang je een complete opname van deze Tantra Meditatie.

Prijs: €17,50

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag