Vaginisme – een gesloten hoofdstuk
13 april 2021
Toewijding
Toegewijd en Dienstbaar
12 juni 2021
Toon alles

Erectionisme – volhardende perfectie

Na mijn vorige blog over Vaginisme is er een vrij nieuwe geloofsovertuiging (isme) bij gekomen. Het Erectionisme, wat ietwat lijkt op het Perfectionisme, maar toch iets anders in elkaar steekt. Ik deel het graag met je.

Zowel in de praktijk als in mijn relationele leven heb ik de eer om veel verschillende mannen te spreken, te horen, te zien en te mogen voelen in al hun kwetsbaarheid. Door deelgenoot te zijn van de geloofsovertuigingen over hun geslachtdeel, kan ik zeggen dat ik een ruim beeld heb gekregen van het Erectionisme.

 

Hieronder zal ik wat belijdenissen opnoemen die ik gehoord of beleefd heb, maar eerst wil ik aandacht schenken aan de innerlijke wereld. Want voordat een man zich bekeert tot het Erectionisme is er onderhuids vaak al behoorlijk wat aan het woekeren. Het eerste wat in mij op komt is de programmering van mannen en hoe dat zich ontwikkelt in het celgeheugen.
Hoe hard moet jij of hij zijn? Ben je dan pas perfect? Welk verhaal vertel je aan jezelf?

 

Dit zijn de uiteenlopende belijdenissen in het Erectionisme waar ik toeschouwer van mocht zijn:

 • “Ik vind dat ik hard moet zijn én blijven gedurende geslachtgemeenschap en dat gaat meestal mis”
 • “Meestal kom ik binnen een minuut klaar en daar heb ik geen controle over”
 • “Vooral als ik een vrouw net heb leren kennen komt hij maar moeilijk omhoog”
 • “Ik word vaak alleen geil bij intense fantasieën in mijn hoofd”
 • “Tijdens de seks kan ik geen condoom verdragen”
 • “Mijn eikel wordt gevoelloos of overgevoelig tijdens pijpen of penetratie”
 • “Ik houd mijn adem in en span al mijn spieren aan wanneer ik klaarkom, altijd”
 • “Alleen wanneer ik mezelf aftrek heb ik een orgasme”
 • “Om heel lang stijf te blijven gebruik ik (stiekem) viagra”
 • “Ik vermijd seks en/of durf geen initiatief te nemen”
 • “Over deze problemen praten doe ik nooit”

 

erectieproblemen

 

Ben jij toevallig een trouwe aanhanger van dit isme?

Mijn hart gaat naar je uit. Daarom zou ik je willen uitnodigen om je perspectief te openen en jouw legende te transformeren.
Je hebt namelijk goud in handen wanneer je nu wel eens oprechte en liefdevolle aandacht besteed aan de goddelijkheid van je Penis, Lingam, Pik, Fallus, etc. Zodra je dat doet wordt je namelijk een betere minnaar en dát is iets waar jij als perfectionist natuurlijk naar verlangd. Ik weet het zeker.

De vrouwen heb ik in mijn vorige blog al verzocht zich te bekeren tot het Animisme. Die mensen geloven dat alles op aarde goddelijke krachten bezit. Zo ook jouw geslachtsdeel, alleen vergeten jullie vaak de veelzijdige en diepgaande magie ervan. Want welke ‘Magic Wand’ dan ook, zou de echte nooit kunnen vervangen hoor, dus geen zorgen daarover!

 

Met deze blog hoop ik jou wat meer inzichten te hebben gegeven in erectieproblemen en hoe je dit geloof met jouw negatieve overtuigingen overeind houdt. Geen grappige woordspeling voor de meest trouwe aanhangers. Sorry! Ik besef me dat het maar één keer in je (vroege) jeugd mis hoeft te zijn gegaan en je hebt gefaald en bent voor altijd gedoemd te mislukken.

Toch geloof ik niet in falen en is er altijd de mogelijkheid tot het ontdekken en benutten van jouw goddelijke potentie.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@lustliefdelicht.nl.

 

× Stel je vraag